Verzenden en retourneren

Verzenden & Retourneren bij Discountgames

Verzenden & retourneren
Bestelt u op werkdagen vóór 17:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Wij verzenden middels de 24 uurs service van PostNL. Dit houdt in dat uw bestelling normaliter de volgende dag bezorgd wordt. Orders worden GRATIS verzonden in een bubbelenvelop die door de brievenbus past; dit betekent dat u niet thuis aanwezig hoeft te zijn op het moment dat het product geleverd wordt. Verzendkosten zijn niet leuk en daarom betalen wij die voor u. Hieronder is een overzicht van onze levertijden te zien (op zondag en maandag wordt er geen brievenbuspost bezorgd bij PostNL.)

Besteld vóór 17:00 uur op        Levering op
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Niet aangekomen producten
De levertijd van producten op voorraad bedraagt één werkdag. Maar let op: Wij versturen onze producten niet met eigen koeriers, maar altijd via PostNL. PostNL verzekert 98,6% van alle post binnen 1 werkdag te bezorgen. Mocht uw bestelling niet op tijd aangekomen zijn, kunt u met ons contact opnemen via info@discountgames.nl. Wij kunnen contact opnemen met PostNL en in het systeem volgen wat de status van uw bestelling is. Meer info over berzorgtijden van Postnl ? Kijk op https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/postbezorging/.

Annuleren & Retourneren
Als u besluit uw bestelling te annuleren of te retourneren dan kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@discountgames.nl met hierbij uw ordernummer. Dan zullen wij u voorzien van een formulier die ingevuld dient te worden. Doordat onze games altijd het laagst geprijsd zijn, kunnen wij de retourkosten niet voor u vergoeden. Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht zijn de kosten van de retournering voor de koper.

Let op: wij nemen alleen game (software) retour aan indien de seal verzegeling nog intact is. U kan binnen veertien (14) dagen na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen uw herroepingsrecht uitoefenen. Van dit herroepingsrecht zijn uitgezonderd software of andere vergelijkbare producten waarvan de verzegeling (seal) verbroken is of software waarvoor een bindende productregistratie is uitgevoerd.

Alleen wanneer het product en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren, kan er na overleg met Discountgames aanspraak gemaakt worden op de tevredenheidsgarantie.

Zó stuur je jouw zending retour

  1. Meld je retourzending aan via info@discountgames.nl
  2. Pak de bestelling in en voeg het retourformulier toe
  3. verstuur de bestelling naar:

Discountgames
Jan Luykenstraat 52
2026 AH Haarlem

TIP: Verstuur je zending als brievenbuspakje of pakket met Track & Trace-code.
Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het voldoende frankeren en (onbeschadigd) laten bezorgen van de zending. Het komt helaas wel eens voor dat een retourzending kwijtraakt in het verzendtraject bij PostNL. Wanneer je jouw retourzending hebt verzonden mét Track & Trace, kunnen wij zien dat je het wel hebt opgestuurd en kunnen we je voorzien van een passende oplossing.

Je verzendt je retour met Track & Trace door de zending te versturen als brievenbuspakje via een PostNL-servicepunt. Bewaar het verzendbewijs dat je daar ontvangt goed. Dit dient als bewijs dat jij de retourzending correct opgestuurd hebt.

Uitzonderingen
Ieder product in de vorm van een serial key, promotiecode, timecard, Microsoft punten, Nintendo Punten, Sony Playstation Network tegoeden of soortgelijke producten, kunnen niet meer geretourneerd worden nadat deze zijn bekeken (kraslaag verwijderd) en/of gebruikt.

Begin nu met winkelen ! https://discountgames.nl/product-category/ps4/