Betaalmethodes

Discountgames biedt de volgende betaalmethodes aan:

iDEAL (alleen in Nederland):
U geeft aan dat u met iDEAL wil betalen: u klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de internetbankierafdeling van uw bank, waar na inloggen de betaalopdracht klaarstaat. Hier autoriseert u de betaling die voor u op de gebruikelijke manier gaat. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald (of betaald zal worden). Meer info over betalen met iDEAL? Kijk op https://www.ideal.nl/.

Bank overschrijvingen:
Maak het totaal te betalen bedrag over naar het aangegeven bankrekeningnummer. Zorg ervoor dat u uw klantnummer en het referentienummer, dat u per e-mail ontvangt invoert.
De bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden. Houd in gedachten dat een bankoverschrijving 3 werkdagen duurt. Dit veroorzaakt vertraging in de verzending. In het geval dat wij geen betaling op onze bankrekening ontvangen binnen 14 werkdagen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

ING Home’Pay:
Kies tijdens het afronden van uw bestelling voor ING Home’Pay, u wordt doorgeleid naar de Website van ING of de ING app. Vervolgens logt u in op uw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig. Voor meer informatie over ING Home’Pay kijk op https://www.ing.be/nl/retail/daily-banking/e-banking/homepay